Belijning parkeerplaats

Parkeerplaats belijning is van groot belang voor een zo efficiënt mogelijk gebruik van de ruimte. Een goede belijning zorgt voor een nette opstelling van de auto’s waardoor er meer auto’s op het terrein passen. Nedek levert hoogwaardige parkeerplaats belijning. Wij zijn in staat om zowel bestaande parkeerplaatsen te vernieuwen als ook het aanbrengen van nieuwe belijning op een nieuwe parkeerplaatsen.

Eenvoudige belijning parkeerplaats
Diagonale belijning parkeerplaats

Betere veiligheid door belijning parkeerplaats

Parkeerplaats belijning zorgt niet alleen voor het overzichtelijk parkeren van auto’s maar verhoogd ook de veiligheid van alle weggebruikers op het terrein. Door het aanbrengen van een duidelijk voetpad op een bedrijfsterrein kunnen voetgangers zich veilig verplaatsen. Door een duidelijke belijning en verschillend kleurgebruik kunnen al deze verkeersstromen zich veilig over de parkeerplaats bewegen.

Keuzemogelijkheden bij belijning parkeerplaats

De meest eenvoudige vorm van parkeerplaats belijning is het gebruik van witte lijnen waarmee de parkeervakken worden aangegeven. Daarnaast is het mogelijk om met verschillende kleuren onderscheid te maken voor verschillende voertuigen. Een wit logo met blauwe achtergrond wordt vaak gebruikt voor invalide parkeerplaatsen. En een groen vak met een wit icoon van een stekker wordt vaak benut voor parkeerplaatsen voor elektrische auto’s. Soms krijgen voetpaden een aparte kleur bij verkeersonveilige situaties.

Waarom kiezen voor belijningen van Nedek?

  • Indien nodig stralen we ook de ondergrond.
  • Uw bedrijf voldoet aan de eisen betreffende het kwaliteitsmanagementsysteem NEN-ISO-9001.
  • Nedek applicateurs voeren de werkzaamheden uit in de tijd die u past, ook op zaterdag.

Interesse in onze producten?

Wilt u verlost zijn van problemen met uw werkvloer of buitenterrein? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

>> Terug naar dienstenoverzicht