Schade herstellen aan uw bedrijfsvloer

Dilatatievoegen

Met onze speciale techniek herstellen wij de voegen in uw bedrijfsvloer. Binnen één dag is uw werkvloer weer belastbaar voor heftrucks en palletwagens.

Lees meer about Dilatatievoegen

Renovatie bedrijfsvloer

Bij een betonvloer welke voorzien is van een coating of gietvloer zal deze afhankelijk van het gebruik na enige tijd slijten en of beschadigen. De betonvloer zit in het slechtste geval vol met gaten en scheuren maar ook de toplaag laat los. Renovatie van de vloer is dan noodzakelijk.

Lees meer about Renovatie bedrijfsvloer

Reparatie bedrijfsvloer

Vertoont uw bedrijfsvloer scheuren, barsten of gaten? Met onze speciale techniek herstellen wij uw vloer en bent u voor altijd van de zwakke plekken verlost.

Lees meer about Reparatie bedrijfsvloer

Aanrijdbeveiliging

Door het aanrijden van heftrucks worden stalen palletstelling stijlbeschermers en bescherm-stootpalen beschadigd waarbij de onderliggende betonvloer kapot gaat. Door het vernieuwen van de betonvloer met het elastisch sneldrogend harsmateriaal van Nedek en het opnieuw plaatsen en verankeren van de aanrijdbeveiliging is er weer een veilige situatie voor de medewerkers.

Lees meer about Aanrijdbeveiliging

Plint geschikt voor hogedrukreiniging

Laat de kit van uw plinten los bij hogedrukreiniging? Dan is het tijd voor een elastische plint van Nedek. Uw problemen zijn dan voor altijd opgelost.

Lees meer about Plint geschikt voor hogedrukreiniging

Voegovergang overheaddeuren

Door het intensief overrijden met heftrucks met lading wordt de betonnen voegovergang na enige tijd kapot gereden. Door het vernieuwen van de overgang met het elastisch sneldrogend harsmateriaal van Nedek kan de heftruckchauffeur weer ongehinderd de voegovergang gebruiken.

Lees meer about Voegovergang overheaddeuren

Vloeistofdichte vloer

Door scheurvorming in de betonvloer van uw wasstraat of tankstation is het noodzakelijk om de kapotte scheuren te vernieuwen of de gehele betonvloer te vervangen door een vloeistofdichte gietvloer van Nedek.

Lees meer about Vloeistofdichte vloer

Nieuwe afdeklaag voor uw bedrijfsvloer

Gietvloer bedrijfshal

Moet er op uw bedrijfsvloer veilig en snel gewerkt worden? Dan is een gietvloer voor uw bedrijfshal of magazijn de ideale oplossing.

Lees meer about Gietvloer bedrijfshal

Industriële Coatingvloeren

Wilt u een slijtvaste toplaag op uw werkvloer? Met onze coatings krijgt u een werkvloer van topkwaliteit. Ze hebben een strakke uitstraling en zijn onderhoudsvriendelijk.

Lees meer about Industriële Coatingvloeren

Belijning voor binnen of buiten

belijning_looppad_1

Looppad belijning

opstelvakken

Belijning opstelvakken

rangeerterrein

Belijning rangeerterrein

docbelijning

Belijning laaddock stations

shutterstock_1144538888

Belijning parkeerplaats

oplaadpunt-auto

Markering parkeervak elektrische auto

coaten-varkensruggen-3

Coaten stootbanden

Blikveld

360⁰ Panoramaspiegel

Door het bolvormige 360⁰ spiegelbeeld is het mogelijk om in alle richtingen te observeren. Ideaal voor slecht zicht situaties in magazijnen en productiehallen.

Lees meer about 360⁰ Panoramaspiegel

Wilt u ook een veilige bedrijfsvloer?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!