Over Nedek

portraitfrank

Eigenaar: Frank Nendels

Nedek Betonvloertechniek is in 2012 opgericht en gespecialiseerd in het oplossen van alle soorten betonvloerproblemen zoals o.a. kapotte dilataties en voegovergangen in fabrieks-en bedrijfshallen, koel-en vriescellen maar ook het aanbrengen van looppaden in Warehouses, op rangeerterreinen en parkeerplaatsen.

Vanaf het begin constateerde ik dat bij het oplossen van die problemen door de bedrijven diverse partijen werden ingeschakeld. Dat zou anders moeten!
De opdrachtgever heeft met Nedek Betontechniek nu één bedrijf in huis met een vaste contactpersoon die zorgt voor opname, een heldere offerte, een juiste planning en uitvoering van de werkzaamheden.
Bij diverse bedrijven zijn wij al jaren “Preferred Supplier “.
Zo vernieuwen wij o.a. dilataties en voegovergangen, herstellen gaten en scheuren, brengen coatings en gietvloeren aan, vernieuwen kitvoegen, plaatsen aanrijdbeveiliging en zorgen voor belijning van looppaden en opstelvakken.

Alles voor een veilige bedrijfsvloer onder één dak , wel zo gemakkelijk !

Onze VCA applicateurs zijn echte vakmensen met veel ervaring die elke dag en zelfs in het weekend voor u klaar staan en trots zijn op het werk wat wordt geleverd.
Ons team ziet u dan ook graag als nieuwe klant.

Voor een vrijblijvend advies en of een afspraak op uw locatie neem dan contact met mij op.

Waarom kiezen voor Nedek? Waarmee onderscheiden wij ons in de markt

  • Wij ontzorgen u van A tot Z
  • Wij houden van uitdagingen.
  • U heeft één vast aanspreekpunt.
  • Wij zijn erg flexibel.
  • Afspraak is afspraak.
  • Wij hebben korte lijnen en reageren snel.

Referenties Klanten die al profiteren van een veilige bedrijfsvloer